Ha estat publicada la convocatòria de les subvencions per a JOVES EMPRENEDORS/ES de Valls, dirigides a potenciar i incentivar que joves emprenedors/es creïn empreses a Valls. Aquesta subvenció és atorgada per l’IMDL Vallsgenera.
 
El termini de presentació de sol·licituds és de 15 dies naturals, que s’inicia l’endemà de la publicació d’aquesta Resolució en el Diari Oficial de la Generalitat de Catalunya, per tant, el plaç de presentació finalitza el 25 de setembre de 2019.
 
L’ajut va destinat a persones físiques o jurídiques que hagin iniciat una activitat de negoci amb domicili social a Valls en el període  entre l’1 d’octubre del 2018 al 30 de setembre del 2019,i que tinguin una edat compresa entre els 18 i els 35 anys.  
Les persones interessades us podeu posar en contacte amb Vallsgenera a través del 977612010
 
Més informació: http://bit.ly/2ks38cn